Friday, December 7, 2007

Mau Apa di Tahun 2008

Dapet PR lagi niih, kali ini dari Mbak Gies; the blog sister who is also a dentist and to whom I lately talked to, about my daily (and freaky, hahaha) school life. I thank you a lot, sista’! Hehe, aslinya malu saya ngomong soal ginian lhooo :p

Actually I’m not a kinda “resolution” person but I think sometimes it’s important for us to have a better look into our destination. So, here is my “8 points” list.

In 2008 I plan to:

  1. Cook more frequent, not only boil and fry but also steam and bake, can’t leave the fact that kinds of beverage are potential to be varied. Just wait for my next maneuver, hahaha!
  2. Rather than backpacking; I just wanna take a trip to Jakarta, Bandung, or Semarang alone. I used to go with my parents around ... yeah you know, kinda curse for a mommy’s little girl like me, hohoho
  3. Be a better teaching and lab assistant for my lecturer and surely for my younger schoolmates
  4. Continue to learn Chinese (sure what I mean is Mandarin/HanYu, can’t hardly imagine Cantonese and the other sublanguage :p) although I wonder will I again attend a class
  5. Even a lazy one like me should get deeper into things I learn through school, right? Haha, what else can I say?
  6. Go to school in “batik” wearing! Why not? Hm, ...
  7. Then I cannot forget that 2008 would be my time to (again) arrange a research, I wish the proposal will work and surely this time I should pay much more attention into every step of it.
  8. What else? Um ... can I save this 8th spot for myself? Whoa, it’s a secret of me!

Yeah, as you see, nothing’s extravagant in my list. I just wanna do what I haven’t done and what I haven’t finished yet :)

So, what about anybody else’s thoughts?

I’d like to tag my highschool classmates Aryo (meh digawe sing filosofis yo ra popo, cah! :p) and Titish (bikin novelmu jadi cetakan ke-10, mbak! Hehe, amin), tadinya mau ke rockin’ smartgirl Arthit a.k.a Futsu Chan tapi ngga jadi karena dia udah posting resolusi dengan gayanya yang cerdas seperti biasa, and last but not least Mr. Busy-at-Works Mas Didiet. Eh, ... kalian ada waktu buat ngerjain ini nggak ya?

Here’s the point: if you think that resolution is too ‘corny’, remember that you can surely change this theme into “things you predict that would appear in 2008” so you can simply match your blog’s main theme :) otherwise ... just take it as easy as you can ^_^ 8 is not an absolute number. thanks in advance

9 of your comments here:

GIES said...

wah baguss Inda rajin!! pake bs inglish lg....hum..nomer 8 bisikin dunk, penasaran :P

sachroel said...

"I just wanna take a trip to Jakarta, Bandung, or Semarang alone"

Ada apa di Jakarta, Bandung, & Semarang nih?

inda_ardani said...

GIES berkata...

wah baguss Inda rajin!! pake bs inglish lg....hum..nomer 8 bisikin dunk, penasaran :P




waduh jelas bukan donk mba ... bisa di review di poin ke lima itu, hehehe. inda kan orangnya malesan. yang ada juga mbak gies yang rajin. trus maap kalo pake inggris juga bukannya gimana2 cuma kok rasanya kalo posting topik ini pake bahasa indo malu banget, hehehe. bukan berarti ngga nasionalis dan sebagainya lho, yaa gitu deh malu aja sama rencana saya yang ngga seberapa ini :p yang ke-8 ... ah kan udah dibilang kalo saya maluuu (malu2in maksudnya, hihihi)

bisa aja sih dimasukin: 'beli boneka' soalnya inda dah lama ga punya boneka lagi ato belajar nyetir lagi soalnya dari dulu inda bisanya cuman jalan lurus doang ... :p tapi yang itu anggep aja "blom kepikiran"


sachroel berkata...

"I just wanna take a trip to Jakarta, Bandung, or Semarang alone"

Ada apa di Jakarta, Bandung, & Semarang nih?


yaah sebenernya sih pengennya ke Kaohsiung, Frankfurt, kalo ngga ke Mumbai, huehehehe. tapi kayaknya pergi sendiri ke jkt, bdg, smg juga asik kayaknya, lagian kan ga usah mikir akomodasi soalnya juga ada sodara di sono, hehehe.

biasa banget kan :)

Adis.web.id said...

Target sayah tahun 2008 kawiiiiin....eh nikah duluh yah...*tapi samah siapah yah?*

inda_ardani said...

Adis.web.id berkata...

Target sayah tahun 2008 kawiiiiin....eh nikah duluh yah...*tapi samah siapah yah?*


ya gd luck deh tar kalo udah ketemu mbak-nya ngundang2 gitu

arthit said...

mau yang no.1 nda!!!
pengen banget ngerasain racikan-mu (halah).. kapan2 undang aku key..
learn chinese?? chayo!! ini maksudnya biar bisa ngobrol ma jay chou ya??

inda_ardani said...

arthit berkata...

mau yang no.1 nda!!!
pengen banget ngerasain racikan-mu (halah).. kapan2 undang aku key..
learn chinese?? chayo!! ini maksudnya biar bisa ngobrol ma jay chou ya??



hehe, oke-oke ... soal jay sih, iya kali yaaa, ga tau juga :p

Ti2Sh said...

Siip... PR udah ditrima, tp bisa ngerjainnya blon tau kapan ya, Mbak... =D

inda_ardani said...

iya tish santai aja :) thx yaa