Monday, September 1, 2008

Testimonials for Beloved Siblings of RWL

I’ve got back from my 2 months RWL (KKN) program bringing many unforgettable moments to learn and remember. For sure, that period was the best weeks I’ve gained ever! One of the real results is 7 lovely friends who now I regard as family. We’ve been living and share many things together—that explains our unity.


Now, to celebrate my coming back to the blogosphere and to cherish my friends, especially for my dear blog partners, please meet my wonderful siblings:


Fraka: quite a quiet person, but once he spells his comment, he’ll shock you by his hilarious-yet-intelligent ideas. Noticed quote: “Enak banget, siapa nih yang cuci piringnya?” yeah, when he thinks that the food is good, he’ll gallantly ask who is gonna wash the dishes. Gag me, hahaha! However, I admit that he cooks better than me :) and please remember, Brother, your selfish outlook cannot always hide your care :p


Nadien: the certified wise leader! Absolutely, yes you are, Boss. Your sensible leadership sufficiently covers everything. Noticed quote: it will be a paradox for my previous tesimonial, but I like to remember the moment when I came into our (messy) room and jokingly say that the fengshui of the room is bad, she replied in the middle of her laugh, “Kurang ajar lu, dateng-dateng langsung ngomong gituan.”—how dare you say like that. Hahaha, gotcha! I enjoyed her punk’d expression


Kunto: humorous person disguising in calm expression. Noticed quote: “Mami, adek udah selesai makan bubur.”—mom, I’ve finished my porridge. In such an innocent smirk, ladies and gentlemen! Phew! I was speechless for I’ve never imagine that he’ll play that clowny joke, haha. By the way, Kunto, did you think that the way you kick the air would entertain me? Let me tell you, yes you did force me to smile when I still wanted to enjoy my gloom :p haha, thank you


Bayu: helpful, that’s I’d rather say, and the other say he’s diligent and tidy. I learn quite a lot for his mature personality. However, he’s the best target for our bullying jokes (Bayu, where’s Bani? :D), hahaha. Noticed quote: "Udah, biar aku aja."--"Let me. Just leave it for me." See? He won't think twice to lend a hand!


Edlyn: her official beautiful name is Adeline, but she prefers to write her nickname that way. Got an optimum confidence and actually is more motherly than me, still she toughly declares a weird nickname for me: she calls me Mami (pronounced ‘mommy’) and calls Fraka ‘Papi’. Why? Noticed quote: I like the moments when she gets back into her serious manner and say, “...seperti itu.”—it is the point. The expression makes her prudence apparent.


Ayu: childish? There’s nothing wrong with that, right Sista’? Seems like you are a party animal, aren’t you? Still I surely have to thank her for she reminded me several times to execute my programs which are inline with hers. Noticed quote: She flies me everytime she said that the menu I served is delicious and finished them all for she usually leaves half of her portion, no matter how she likes it! I feel honored.


Avri: good in money management. Great choice for us that she’s our Financial Manager. Nice, actually. Although she tends to conceal her care in such a talkative and spontaneous attitude (hey girl, I’m not saying ‘irritable’, peace out!). Along with Ayu, Avri is a great challenger for Bayu (haha, no worries. I’ll keep that “Bani” stories away from my blog :p) Noticed quote: “Inda, jangan nangis.”—inda, don’t cry. Wow, it was hard for me to find a suitable thankful word.


Since our favorite time is cooking, I’ve composed a structure in my freaky imagination for our Culinary Clinic:


Senior Specialist in Chief: Fraka (best rated for his Chicken Rendang, and also the tips and tricks for many kinds in cooking)

Residents: Inda (a so-so ability :p), Kunto (kick us again with your bone soup and fried Chicken!), Avri (good Rica-rica Chicken and spinach soup)

Rising-star Newbies: Nadien, Edlyn (I miss your onion rings and cream soup! and please, never say again that you cannot cook ^_^)

Department of Sanitation: Bayu (I confess that you’re excellent in cleaning and chopping and I fully thank you for your admirable cooperation in our cooking shift, but you still owe us a menu of your own :p)

Department of Innovation: Ayu (helps me many times when I stuck for cooking idea)


That’s not all, folks. There will always be more stories of us :)



8 of your comments here:

Eucalyptus said...

Aduh, welcome back say.... kangen juga neh...
Senengnya yang udah selesai KKN & pastinya punya kenangan indah deh, apalagi temen2nya menyenangkan kaya gitu...
Moga2 aja cita2nya bikin kliknik cepet terealisasi ya...
Selamat berpuasa ya, mohon maaf lahir banthin

Anashi Aidan said...

Inda..
that is very nice, indeed


miss u already, sister
dien

Yonna said...

wah akhirnya Inda selese juga KKN nya :)

Oh ya, FYI blog aku diprotect privacynya, jadi Inda mesti sign in dulu, username : inda. kalo blm punya account wordpress, bisa bikin kok tanpa harus buat blog baru, thanks.

edisamsuri said...

Happy to see you again blogging

welcome home babe

inda_ardani said...

Eucalyptus said...

Aduh, welcome back say.... kangen juga neh...
Senengnya yang udah selesai KKN & pastinya punya kenangan indah deh, apalagi temen2nya menyenangkan kaya gitu...
Moga2 aja cita2nya bikin kliknik cepet terealisasi ya...
Selamat berpuasa ya, mohon maaf lahir banthin

hehe, makasih mba ... iya nih, alhamdulillah temen2nya baik2 semua, apalagi temen2 cowok tu ga ada yang ngerokok, trus yang muslim juga selalu sholat :> eh, emang inda pernah cerita mo bikin klinik kah? hehe, amin, mba. selamat beribadah ramadan juga, mohon maaf lahir dan batin

Anashi Aidan said...

Inda..
that is very nice, indeed


miss u already, sister
dien

waduh bos, makasih balik buat komantarnya. glad to hear from u, trust me, you deserve it! miss u too

Yonna said...

wah akhirnya Inda selese juga KKN nya :)

Oh ya, FYI blog aku diprotect privacynya, jadi Inda mesti sign in dulu, username : inda. kalo blm punya account wordpress, bisa bikin kok tanpa harus buat blog baru, thanks.


iya mba, tadi pagi inda mo ke blog mba yonna tapi ngga bisa, hikzhikzhikz. yadeh tar inda bikin account wp, sebenernya kepikiran sih buat pindah ke situ, tar deh kalo pas libur panjaaaang mungkin baru bisa. maaf mba, kayaknya baru bisa bikin acc wp minggu depan :( dah mulai kuliah lagi niyy. tapi inda pasti bikin kok, biar enak ngobrol ma mba yonna! c u soon

edisamsuri said...

Happy to see you again blogging

welcome home babe

thank you, having a good blogpartner like you is a luck for me

Tamrin-Next CEO said...

Hoho... Teh, baru pulang KKN y? Aq juga ada temen di Unpad yg ngambil fast track dr PemDa (2 Thn S1) dan bru pulang KKN. Mrka kuliahnya di gdung S2. Jurusan'y Akuntansi Pemerintahan.
PRnyah msh dikerjain. Hehe

Adiska Creation said...

Wah Sori lama nggak main kesini ya nda. Sumpeh lagi banyak job ampe bingung ngatur waktu :D

Sebelum komentarin postingan, mau bilang met menjalankan ibadah puasa ya inda... :D

Wah KKN, sesuatu yang nggak ada lagi di kampus kami. Inilah kalo kampus orientasinya for industry. KKN dihilangkan, PKL yang dihadirkan. Padahal ga semua mahasiswa sreg dengan yang namanya PKL. Aku sendiri kalo kemaren2 bisa milih, akan pilih KKN daripada PKL :D

Semoga sukses deh buat laporan KKNnya :D

http://adieska.net/

inda_ardani said...

Tamrin-Next CEO said...
Hoho... Teh, baru pulang KKN y? Aq juga ada temen di Unpad yg ngambil fast track dr PemDa (2 Thn S1) dan bru pulang KKN. Mrka kuliahnya di gdung S2. Jurusan'y Akuntansi Pemerintahan.
PRnyah msh dikerjain. Hehe

ok, pasti temenmu itu juga punya cerita seru :) ok tar aku lihat prnya :)


Adiska Creation said...
Wah Sori lama nggak main kesini ya nda. Sumpeh lagi banyak job ampe bingung ngatur waktu :D

Sebelum komentarin postingan, mau bilang met menjalankan ibadah puasa ya inda... :D

Wah KKN, sesuatu yang nggak ada lagi di kampus kami. Inilah kalo kampus orientasinya for industry. KKN dihilangkan, PKL yang dihadirkan. Padahal ga semua mahasiswa sreg dengan yang namanya PKL. Aku sendiri kalo kemaren2 bisa milih, akan pilih KKN daripada PKL :D

Semoga sukses deh buat laporan KKNnya :D

http://adieska.net/


iya kak, inda percaya, pasti semua anak kuliahan juga sibuk sekarang ini :) saya juga soalnya. makasih buat ucapannya. jadi mendingan kkn daripada pkl yah? iya sih kkn itu asik, terutama karena temen2nya, kalo ada yang bikin ngga enak ya soalnya tekor di dana :p tapi saya ngga tau juga kalo dibandingin pkl, ngga ada sih. yah moga sukses sama pkl-mu. soal laporan, untungnya udah kelar dikerjain, biarpun kemarin sempat sampe 'nangis-nangis' ngerjainnya :p